Konepaja

Konepajaosaamista yli 30 vuotta

Konepajaosaamista vuodesta 1986 lähtien!

Jake-Man Oy:n on perustanut yrittäjä Jaakko Neuvonen vuonna 1986. Yrityksen historia juontaa juurensa 1970-luvulle, jolloin Jaakko perusti ensimmäisen konepajansa. Toiminnan laajentumisen myötä konepaja siirtyi Uuraisten kunnan teollisuusalueelle rakennettuun omaan tehdaskiinteistöön. Vankka kontaktiverkosto asiakkaineen ovat edesauttaneet yrityksen kehittymistä. Jake-Man Oy on edelleen Jaakko Neuvosen perheen omistuksessa. Perustaja Jaakko Neuvonen on vielä aktiivisesti yrityksen toiminnassa mukana toimien hallituksen puheenjohtajana.

 

Konepajan toiminta-ajatus

Konepajamme sitoutuneen ja osaavan henkilökuntamme avulla tuotamme tehokkaasti laadukasta teräsrakentamispalvelua. Haluamme luoda positiivisia asiakaskokemuksia, jatkuvuutta kotimaiselle konepajaosaamiselle sekä hyvinvointia henkilökunnallemme.

Henkilöstö

Jake-Man Oy työllistää vakituisesti yli 10 henkilöä. Käytössämme on myös osa-aikaista työvoimaa. Kiireaikoina työllistämme lisäksi alihankintaverkoston kautta ammattitaitoisia hitsaajia ja teräsrakenneasentajia.

Konepajatilat

Käytössämme on konepajatiloja lähes 2000 m². Tilat koostuvat erikokoisista hallitiloista, jotka on varustettu siltanostureilla. Koukkukorkeus on 8 m. Tuotantotilamme mahdollistavat suurienkin kokoonpanojen rakentamisen sisätiloissa. Ruostumattoman teräksen työstämiseen käytössämme on omat varastointi- ja tuotantotilat.

Pintakäsittelytilat

Pintakäsittelyn suoritamme erillisissä käsittelyyn varatuissa tiloissa. Käytössämme on hiekkapuhallushalli ja erillinen maalaamo, joka on pinta-alaltaan noin 200 m² ja korkeutta tilalla on 5 metriä. Molemmat tilavat soveltuvat kokonsa puolesta erinomaisesti kookkaidenkin teräsrakenteiden esikäsittelyyn.

 

jakeman-pintakasittely

Pyydä tarjous