Jake-Man Oy:n omistajavaihdos

Jake-Man Oy:n omistajavaihdos

03.07.2019

Jake-Man Oy:n omistajavaihdos

Veli-Pekka Niemistö, Lauri Lehtoviita ja Heikki Lehmuskoski ovat ostaneet koko Jake-Man Oy:n osakekannan 2.7.2019 tapahtuneella yrityskaupalla Jaakko Neuvoselta, Jari Neuvoselta ja Anne Viljanmaalta.

Veli-Pekka Niemistö aloittaa toimitusjohtajan tehtävät omistajayrittäjänä viimeistään syyskuun puolivälissä hoidettuaan ensin vanhan työnantajan velvollisuudet kunnialla loppuun. Veli-Pekalla on pitkä tausta valmistavan teollisuuden erilaisista tehtävistä. Hän on työskennellyt mm. Dinex Finland Oy General Managerina, Meconet Oy Tehdaspäällikkönä ja Valtra Oy Assembly Plant Managerina. Lauri Lehtoviita toimii tilintarkastusyrittäjänä ja hänellä on vahva kokemus pk-yritysten talouspuolen tehtävistä. Heikki Lehmuskoskella on pitkä yrittäjäura. Hän on lisäksi osakkaana useammassa yrityksessä.

Yrityksen perustaja Jaakko Neuvonen jää ansaituille eläkepäiville ja toimii Veli-Pekan perehdytysjaksolla neuvonantajana. Jari Neuvonen jatkaa pitkäaikaista työuraansa Jakemanin palveluksessa ja Anne Viljanmaa jatkaa työskentelyä kunnes Veli-Pekka pääsee ottamaan täyden vastuun liiketoiminnasta. Kaikki yrityksen työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.

Uusien omistajien tavoitteena on jatkaa Jakemanin viime vuosien hyvää kehityspolkua ja kehittää yritystä eteenpäin siitä, mihin vanhat omistajat ovat yrityksen saattaneet. Osaava ja hyvinvoiva henkilökunta, hyvin hoidettu liiketoiminta sekä luotettava ja laadukas asiakasyhteistyö ovat tärkeitä asioita myös uusille omistajille.

Haluamme kiittää Jaakkoa, Jaria ja Annea hyvänhenkisistä ja avoimista kauppaneuvotteluista sekä Keski-Suomen Osuuspankkia ja Finnveraa erinomaisesta yhteistyöstä.

Lisätietoja antaa,
Veli-Pekka Niemistö
0407214213

Tiedote – Jake-Man Oy omistajanvaihdos 2.7.2019

Jakeman toimii myös alihankintakonepajana muille teräsrakenteita tarvitseville teollisuuden aloille – kysy lisää!