Ajankohtaista Archives - Jake-Man Oy

Ajankohtaista

Jake-Man Oy:n omistajavaihdos 2.7.2019

Jake-Man Oy omistajanvaihdos 2.7.2019

Veli-Pekka Niemistö, Lauri Lehtoviita ja Heikki Lehmuskoski ovat ostaneet koko Jake-Man Oy:n osakekannan 2.7.2019 tapahtuneella yrityskaupalla Jaakko Neuvoselta, Jari Neuvoselta ja Anne Viljanmaalta.

Veli-Pekka Niemistö aloittaa toimitusjohtajan tehtävät omistajayrittäjänä viimeistään syyskuun puolivälissä hoidettuaan ensin vanhan työnantajan velvollisuudet kunnialla loppuun. Veli-Pekalla on pitkä tausta valmistavan teollisuuden erilaisista tehtävistä. Hän on työskennellyt mm. Dinex Finland Oy General Managerina, Meconet Oy Tehdaspäällikkönä ja Valtra Oy Assembly Plant Managerina. Lauri Lehtoviita toimii tilintarkastusyrittäjänä ja hänellä on vahva kokemus pk-yritysten talouspuolen tehtävistä. Heikki Lehmuskoskella on pitkä yrittäjäura. Hän on lisäksi osakkaana useammassa yrityksessä.

Yrityksen perustaja Jaakko Neuvonen jää ansaituille eläkepäiville ja toimii Veli-Pekan perehdytysjaksolla neuvonantajana. Jari Neuvonen jatkaa pitkäaikaista työuraansa Jakemanin palveluksessa ja Anne Viljanmaa jatkaa työskentelyä kunnes Veli-Pekka pääsee ottamaan täyden vastuun liiketoiminnasta. Kaikki yrityksen työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.

Uusien omistajien tavoitteena on jatkaa Jakemanin viime vuosien hyvää kehityspolkua ja kehittää yritystä eteenpäin siitä, mihin vanhat omistajat ovat yrityksen saattaneet. Osaava ja hyvinvoiva henkilökunta, hyvin hoidettu liiketoiminta sekä luotettava ja laadukas asiakasyhteistyö ovat tärkeitä asioita myös uusille omistajille.

Haluamme kiittää Jaakkoa, Jaria ja Annea hyvänhenkisistä ja avoimista kauppaneuvotteluista sekä Keski-Suomen Osuuspankkia ja Finnveraa erinomaisesta yhteistyöstä.

Lisätietoja antaa,
Veli-Pekka Niemistö
0407214213

Tiedote – Jake-Man Oy omistajanvaihdos 2.7.2019

Teräsrakenteet betoniteollisuuteen

Tuotantokapasiteettimme, -tilamme sekä nostokalustomme mahdollistavat suurienkin teräsrakenteiden käsittelyn ja valmistamisen. Tällä hetkellä valmistuksessamme on asiakkaan suunnittelun pohjalta toteutettava siilosto betoniteollisuuden tarpeeseen. Siilostolla on pituutta lähes 28 metriä ja valmistuttuaan lopullinen kokoonpano painaa lähes 14000 kg.

 

Joulutervehdys

Toivotamme kaikille rauhaisaa           

joulun aikaa

ja menestystä uuteen vuoteen 2019!

Jake-Man Oy

Traktorilava tehokkaaseen risujen ja oksien keräämiseen

Valmistimme konepajallamme asiakasyhteistyössä risujen ja oksien keräämiseen soveltuvan teräsrakenteisen traktorilavan. Lava on pintakäsitelty (hiekkapuhallettu) ja maalattu (Eppur) asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Kotimaista räätälöityä laatutyötä!

Teräsrakenteinen oksa-ja risulava

Valmistuksessa pihakaiteita ja rst-käsijohteita

Valmistamme parhaillaan teräksistä pihakaidetta asiakkaan arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Valmistuksessa on käytetty putkipalkkia, pyörö- ja lattaterästä. Kaiteet menevät vielä sinkitykseen ja maalaukseen. Maalaus tehdään jauhemaalauksena arkkitehdin määrittämään sävyyn. Tämän jälkeen pihakaiteet ovat asennusvalmiit. Valmistuksessa myös RST-käsijohteet sisätiloihin.

Ulkokaideratkaisu

 

 

 

Kuljetus valmiina lähtöön!

Rekka on lastattu asiakastilauksen tuotteilla aamutuimaan Uuraisilla. Leveä kuljetus valmiina lähtöön kohti määränpäätä.

 

Onnea Aada! SM-hopeaa moukarinheitossa 63,17

Aada Koppeli sijoittui hienosti hopealle moukarinheitossa 16-17-vuotiaiden nuorten SM-kisoissa Espoossa 10-12.8.2018.

Saavutuksena uuden ennätyksen 63.17 (PB) lisäksi myös Keski-Suomen piiriennätys. Hienoa!

Jake-Manin väki onnittelee ja toivottaa treeni-intoa.

 

 

Aada Koppeli – olemme tukemassa Aadan lupaavaa urheilijauraa-

Aadan jo saavutetut meriitit moukarinheitossa sekä kuulantyönnössä:

  • v.2018 tulos 60,33 N17 EM kilpailurajan ylitys
  • tuloksella 58,97 T15 maailman tilastossa 7.sija!
  • v.2017 Keski-Suomen piirinennätys tuloksella 58,97, samalla rikkoutui 15 vuotta vanhan ennätys
  • v.2016 T14 SM-kultaa moukarissa tuloksella 50,26
  • Kuulantyönnössä ennätys on 13,31 ja saavutetut sijoitukset 2016 ja 2017 SM-nelonen

Tulevana viikonloppuna 10-12.8.2018 Aada osallistuu 16-17 vuotiaiden SM-kisoihin Espoon Leppävaarassa.

Onnea ja raudan lujaa menestystä tulevaan!

Jake-Man Oy:n väki