Henkilöstöuutisia

Henkilöstöuutisia

26.04.2021

Henkilöstöuutisia

Olli-Matti Niskanen on aloittanut asiakkuuspäällikkönä jaettuna resurssina 26.4.2021 Jake-Man Oy:llä ja Mecamiehet Oy:llä. Vastuualueenaan Olli-Matilla tulee olemaan tarjouslaskenta, myynti ja markkinointi. Toivotamme Olli-Matin tervetulleeksi taloon!

Olli-Matin kommentteja:
Jakemanin ja Mecamanin tarjoama mahdollisuus tulee kehittämään omaa ammatillista osaamistani terästuotteiden ja kokonaisvaltaisen projektiliiketoiminnan ympärillä. Olen aiemmin toiminut myynnin parissa henkilöstöpalvelualalla, joten myynti työnä on tuttua, mutta metalliala on toistaiseksi uusi. Asiakaspalveluhenkisenä työntekijänä pyrin löytämään asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut juuri heidän tilanteeseensa. Töissä ja muutenkin vapaa-ajalla pyrinkin aina olemaan sanani mittainen ja mottona pidän ”Tee mitä lupaat, lupaa mitä teet”. Odotan innolla tulevia haasteita!

Vapaa-aika kuluu erilaisten urheiluharrastusten parissa – sulkapallo, tennis ja kuntosali. Golfin aloittamista olen miettinyt, mutta vielä ei ole ollut aikaa sen opettelemiseen. Lisäksi olen mukana Palokan Riennon jalkapallojoukkueessa huoltajana / valmentajana.

Nähdään pajalla, työmaalla tai urheilukentillä!

Jakeman toimii myös alihankintakonepajana muille teräsrakenteita tarvitseville teollisuuden aloille – kysy lisää!