Konepaja - Jake-Man Oy

Konepaja

Konepajaosaamista yli 30 vuotta

Konepajaosaamista vuodesta 1986 lähtien!

Jake-Man Oy:n on perustanut yrittäjä Jaakko Neuvonen vuonna 1986. Yrityksen historia juontaa juurensa 1970-luvulle, jolloin Jaakko perusti ensimmäisen konepajansa. Toiminnan laajentumisen myötä konepaja siirtyi Uuraisten kunnan teollisuusalueelle rakennettuun omaan tehdaskiinteistöön. Vankka kontaktiverkosto asiakkaineen ovat edesauttaneet yrityksen kehittymistä. Perustaja Jaakko Neuvonen on vielä aktiivisesti yrityksen toiminnassa mukana toimien mm. hallituksen puheenjohtajana.

 

Konepajan toiminta-ajatus

Sitoutuneen ja osaavan henkilökuntamme avulla tuotamme asiakkaillemme tehokkaasti laadukkaita teräsrakentamispalveluja. Haluamme luoda positiivisia asiakaskokemuksia, jatkuvuutta kotimaiselle konepajaosaamiselle sekä hyvinvointia henkilökunnallemme.

Konepajatilat

Käytössämme on konepajatiloja lähes 2000 m². Tilat koostuvat erikokoisista hallitiloista, jotka on varustettu siltanostureilla. Koukkukorkeus on 8 m. Tuotantotilamme mahdollistavat suurienkin kokoonpanojen rakentamisen sisätiloissa. Ruostumattoman teräksen työstämiseen käytössämme ovat omat varastointi- ja tuotantotilat.

Henkilöstö

Jake-Man Oy työllistää vakituisesti yli 10 henkilöä. Käytössämme on myös ammattitaitoista osa-aikaista työvoimaa. Kiireaikoina työllistämme laajan alihankintaverkostomme kautta ammattitaitoisia hitsaajia ja teräsrakenneasentajia.

Pintakäsittelytilat

Pintakäsittelyn suoritamme erillisissä käsittelyyn varatuissa tiloissa. Käytössämme on hiekkapuhallushalli (raepuhallus) ja erillinen maalaamo, joka on pinta-alaltaan noin 200 m² ja korkeutta tilalla on 5 metriä. Molemmat tilavat soveltuvat kokonsa puolesta erinomaisesti kookkaidenkin teräsrakenteiden esikäsittelyyn.

jakeman-pintakasittely