Sun Uurainen vieraili Jakemanilla

Sun Uurainen vieraili Jakemanilla

19.10.2021

Sun Uurainen vieraili Jakemanilla

Sun Uurainen on osa Koronasta kasvuun -hanketta, jonka tarkoituksena on vauhdittaa alueen kauppaa ja luoda tunnettuutta yrityksille esittelyvideoiden muodossa.

Uuraisten lisäksi hanke toteutetaan Keuruulla, Multialla ja Petäjävedellä.

Toimitusjohtaja Veli-Pekka Niemistö kertoo Jakemanista videolla mm.
”Jake-Man Oy on kasvanut viime vuosina ja laajentanut palvelukokonaisuutta. Tällä hetkellä Jakemanilla työskentelee n. 15 metallialan ammattilaista, yhdessä tytäryhtiöidemme kanssa työllistämme n. 40 henkilöä. Asiakaskunta koostuu rakennusteollisuuden asiakkaista ja erilaisista teollisuuden asiakkaista. Metallialalle on ollut aika haastavaa löytää osaavia työntekijöitä, joten keväällä suoritettiin TE-keskuksen kanssa rekrytointikoulutus, jonka kautta löysimme 5 uutta työntekijää. Metalliala on kokenut teknologisoitumista, hitsauslaitteet alkavat olemaan digitaalisia ja plasmakoneet CNC-ohjattua. Tämä vaatii työntekijöiltä erilaista osaamista kuin aiemmin. Viime vuodet olemme kasvaneet paljon ja saaneet uusia asiakkaita, joten kuluvan vuoden tavoitteena on ollut toiminnan vakauttaminen, henkilöstömäärän lisääminen ja prosessien hiominen. Tulevaisuuden osalta on vakaa ajatus kasvattaa toimintaa edelleen Keski-Suomessa ja kuka ties jossain vaiheessa muuallakin päin Suomea.”

Katso koko video tästä

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jakeman toimii myös alihankintakonepajana muille teräsrakenteita tarvitseville teollisuuden aloille – kysy lisää!