Lääketehtaan teräsrakenteita Kuopioon

Lääketehtaan teräsrakenteita Kuopioon

07.03.2023

Lääketehtaan teräsrakenteita Kuopioon

Jakeman Oy on valmistanut, pintakäsitellyt ja asentanut Kuopioon Rakennusliike U. Lipsanen Oy urakoimaan FinVectorin uuteen lääketehtaaseen sisääntulokatoksen liittopilarit, lasiseinän tukipalkit ja katosrakenteet. Kiinteistön sisääntulokatoksen liittopilarit ovat noin 23 m pitkiä ja painavat noin 3 400 kg kappale. Liittopilarit ja lasiseinän tukipalkit asennettiin loppuvuodesta -22 ja katoksen palkit helmikuussa -23. Lisäksi Jakeman on valmistanut välipohjaan IPE600 palkkeja yhteensä n. 70 000 kg.

Jakemanin tuotantotilat mahdollistavat suurten ja raskaiden kappaleiden valmistuksen. Vaiheittainen asennus on vaatinut tarkkaa kommunikointia ja aikataulutusta työmaan kanssa. Suuren ja vaativan kohteen aliurakoiden yhteensovittaminen ja asennusten valmistelu on onnistunut erinomaisesti. Kaikki asennukset saatiin tehtyä suunnitellusti ajallaan.

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jakeman toimii myös alihankintakonepajana muille teräsrakenteita tarvitseville teollisuuden aloille – kysy lisää!